Powered By Blogger

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Καταδύσεις...ένας νέος κόσμος..!



Η κατάδυση δεν είναι μόνο ένα απλό σπορ αλλά διασκέδαση και μέσο ευχαρίστησης.
Παιδικό Όνειρο του καθενός είναι η ανακάλυψη των μυστικών, θαλασσών και ωκεανών. Επίσης μας αρέσει να βλέπουμε ντοκιμαντέρ όπως ΄΄υποβρύχια οδύσσεια΄΄
του Jaques Yves Cousteau και να διαβάσουμε μυθιστορήματα όπως ΄΄2000 λεύγες υπό την θάλασσα΄΄ του Ιουλίου Βερν.
Νοιώσατε ποτέ τον εαυτό σας να πετάει; Η κατάδυση θα σας δώσει την αίσθηση του τρισδιάστατου χώρου. Και φανταστείτε ότι μπορείτε να αγγίζετε υποβρύχια αντικείμενα, να γνωρίσετε την χλωρίδα και πανίδα των θαλασσών και ωκεανών. Τι συναίσθημα μπορείτε να νοιώσετε βλέποντας μια θαλάσσια χελώνα που να μπορείτε να ανεβείτε και πάνω της. Έχετε την δυνατοτητα να δείτε τα υπέροχα και παράξενα σχήματα κοραλλιών, παιχνιδιάρικα δελφίνια που παίζουν μαζί σας. Η κατάδυση σας δίνει την δυνατοτητα να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι και να γίνετε μελος μιας μεγάλης ομάδας ανθρωπων πολλαπλών δραστηριοτήτων. Είναι ευχάριστο μετά από κάποιες καλοκαιρινές διακοπές να φέρνεις μαζί σου στο σπίτι κάποιο όμορφο όστρακο και φωτογραφίες που να σου θυμίζει τις ζεστές ηλιόλουστες και αξέχαστες μέρες. Επίσης είναι η τέλεια ευκαιρία να πάρετε τους φίλους κάπου σε μια εξωτική χώρα και να σχεδιάσετε όμορφες και διασκεδαστικές διακοπές.
Οι αντιδράσεις που μπορεί να δει κάποιος στους ανθρώπους μετά από μια κατάδυση είναι γελαστά ευχαριστημένα και έκπληκτα πρόσωπα. Οι υποβρύχιες φωτογραφίες σας δίνουν την δυνατοτητα να δείξετε στους φίλους σας τον κοσμο που κατακτήσατε και ίσως τους κάνετε να ζηλέψουν. Ακόμη η κατάδυση σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να μάθετε κάτι νέο και ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις διάφορων χωρών.
Aρχίστε λοιπόν με τα βασικά και καλές βουτιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου